Ga naar het menu Ga naar de tekst

Welkom bij Damaru

Centrum van Bewust Zijn


verwijzingen

Opleidingen

www.yoga-saswitha.nl

Bij de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte,in Bilthoven, heb ik mijn yoga-docentenopleiding gevolgd.

Bhakti Reiki Centrum

Aan het Bhakti Reiki Centrum in Wassenaar heb ik mijn Reiki graden gehaald en de School voor Gidswerk doorlopen. Dit centrum is het levenswerk van Helma Rader.

www.craniosacral.be

Cranio-Sacraal is een prachtige vorm van contact maken met het kosmische ritme, waardoor het zelfgenezende vermogen van ons lichaam wordt aangesproken.

www.cosmicflower.nl

Donny Heuvelmans is de onvermoeibaar inspirerende vrouw achter de Cosmic & Flower Remedies en de gelijknamige opleiding voor therapeuten. Donny organiseert ook reizen naar Egypte onder de naam transformatiespel.

www.ascension.eu

Bij Dianne Bosch, regressietherapeute in Velp, heb ik leren werken met de bijzondere Ascensiontools en -wheels, die ons elk op hun eigen specifieke manier herinneren aan heelheid.

Interesse

www.unlimitedhealth.nl

Ik kom niet vaak meer in Amsterdam, maar als het dan toch moet, maak ik van de gelegenheid gebruik om te eten bij yoga-collega Helen Beliën in de Van Ostadestraat. Zuiverder en lekkerder eten dan in haar Raw Food-restaurant bestaat er niet.

www.openbaringen.com

Gabriela Levin ontvangt verrassende boodschappen van Maria, Jezus en Maria Magdalena. Haar man Reint Gaastra zorgt ervoor dat wij ervan kunnen meegenieten.

www.healingarts.nl

Joanne van Wijgerden ontwikkelt de Healings Arts Liquid Light Remedies, één van de resonantiemiddelen die snel en diep contact mogelijk maken met je hoogste potentieel.

terug naar boven